Kami Cuma Budak-Budak


video

hahahaha! ketawa dulu. pembuka kata. sebenarnya tak paln pon nak buat bendatang ni. tiba-tiba jek. ni kat rumah qistina. mula-mula datang rumah dia plan nak buat benda lain jap gi terjadik jugak benda ni. tapi tujuan sebenar nak pergi rumah dia pon berhasil juga ye!


bila tengok balik video ni barulah kitorang notice, yang kita orang ni sebenarnya comel jugak rupanya. dengan qis yang nyani tak ada perasaan. siap boleh nak senyum kambing kat camera. aku lagi la. muka tegak -_- siap boleh tengok tv lagi. cerita she wolf. camera dah la cikai abis! bunyik gitar tu macam hidup segan mati tak mahu jek. kalau dengar betul-betul sedap jek bunyik gitar tu. ceh...konon nak cakap kau main sedap la!

apa-apa pun, kita orang tetap come! haha!